Apa? Beli emas dengan harga diskaun? Kita bongkar rahsia Tokey Emas!...

JAWAPANNYA : YA! ANDA BELI EMAS DENGAN HARGA DISKAUN DARI TOKEY EMAS DAN EJEN RANGKAIAN TOKEY EMAS!

Bagaimana caranya? Senang sahaja..ikuti langkah berikut :
 1. Anda ada 2 pilihan. 
 2. Pilihan 1, daftar diri untuk jadi ejen di bawah rangkaian Tokey Emas. 
 3. Pilihan 2, jadi dealer bertauliah PG di bawah rangkaian Tokey emas.
 4. Isi borang ejen/dealer di sini - link
 5. Selepas itu. Anda ada 2 pilihan lagi. 
 6. Pilihan 1, menjadi ejen tanpa pakai duit. Bagaimana caranya?Senang saja, anda perlu berperanan sebagai proxy Tokey Emas dengan pelanggan kami. Bila sudah ada buyer, call Tokey Emas (019-9362935 / 019-9478686) atau dengan Ejen berdaftar Tokey Emas utk dptkan wafer/jongkong emas anda dan seterusnya dijualkan kepada pelanggan tersebut. Mudahkan? Tak perlu pakai modal duit pun. Just bermodalkan air liur sahaja. Kalau dah buat kerja, maka rezekinya pun datanglah. Jangan bimbang. Boleh diskas detail dgn Tokey Emas.
 7. Pilihan 2, menjadi dealer dengan pakai duit, tetapi menggunakan konsep belian emas secara sikit-sikit lama-lama jadi bukit (ansuran terkumpul). Anda boleh beli dengan cara rm10k+rm10k+rm10k+rm9k dan sebagainya asalkan nilainya mampu mencecah rm39k (amount ini akan sentiasa berubah-ubah mengikut jumlah harga keseluruhan belian emas 20g + 50g + 100g + 50g syiling + 1 dinar + 5 dinar + 10 dinar). Bila-bila masa sahaja dan tiada had tempoh/masa. Mudahkan?
 8. Bila dah jadi dealer, emas yang dibeli ada diskaunnya. Yang ni kena call secara personal Tokey Emas. Tu bahagian emas yang dibeli. Tetapi bukan hanya setakat itu, kalau nak jual balik kepada syarikat PG pun, dealer mampu dapat diskaun lagi atas harga jualan emas kepada PG. Yang ni pun kena call Tokey Emas secara personal. So apa lagi?...jadilah ejen/dealer Rangkaian Tokey Emas sekarang! Tak jadi ejen/dealer tak dapatlah keistimewaan ni...sorry banyak2...
 9. Dealer-dealer ada 3 peluang keEMASan untuk tambah pendapatan.
 10. Peluang 1, anda beli emas, anda simpan (paling disyorkan dan bertepatan dengan tajuk pelaburan emas jangka panjang). Kat sini anda dah mampu dptkan emas dengan harga diskaun. Nak duduk saja pun dah OK. Tapi kalau nak tambah lagi pendapatan? Anda kena mempraktikkan peluang ke-2.
 11. Peluang ke-2, anda beli emas, anda jual balik. Kat sini anda dah mampu menjana pendapatan yang lebih lumayan daripada kenaikan harga emas semasa. Beli masa harga murah dan jual pada harga mahal. Tapi kita perlu ingat, rezeki tak datang bergolek tanpa ada usaha. Usaha untuk dapatkan rezeki adalah terpulang kepada anda untuk mengusahakannya. Tapi kena ingat, jangan menggunakan jalan yang salah dan terlarang!
 12. Bagaimana pula kalau kita dah beli emas dengan harga tinggi tetiba harga emas turun? Senang saja. Kita praktikkan kaedah mcm ni. Kita jual juga emas kita tu dengan harga semasa walaupun rendah. Dalam masa yang sama, kita beli stok baru dengan harga yang kita jual. Nampak mcm rugi, tetapi tak rugi. Just tuko ganti emas di tangan kita sahaja. Bagi yang bergelar dealer, anda berpeluang sekali lg untuk dptkan harga emas dengan diskaun. Ulangi langkah ini selagi harga belian emas yg mula-mula dulu masih tidak melebihi harga beliannya.
 13. Anda nak tambah lagi stok emas anda dengan banyak tetapi tak cukup modal? Anda kena mempraktikkan peluang ke-3.
 14. Peluang ke-3, anda beli, anda pajak/gadaikan di bank-bank atau institusi-institusi yang menyediakan perkhidmatan pajakan/gadaian seperti Bank Rakyat (gadaian wafer/bar/jongkong ditutup buat sementara waktu), Agro Bank, Ar-Rahnu Yapeim, Koperasi dan sebagainya. Dapat wang hasil pajakan/gadaian, anda beli lagi emas untuk tambahan stok semasa anda.
 15. So apa tunggu lagi?...jomlah....rezeki secupak tak akan jadi segantang, rezeki segantang tak akan jadi seguni, rezeki seguni tak akan jadi berpikul-pikul...
- TOKEY EMAS -